over mij

Ik ben Kimberley Rego

Ik ben zelf een leerling geweest op het TCR. Naast mijn opleiding te hebben gehaald werkte ik in de sales en marketing en heb ik 10 jaar ervaring opgedaan, hierbij heb ik een hoop technieken geleerd over presenteren en verkopen. Vaak hangen deze termen goed samen.

✍️
10 jaar ervaring
🚀
resultaat gericht
🙏
persoonlijke aanpak

mijn missie

Mijn missie is om mensen te helpen om hun volle potentie eruit te halen en beter te kunnen presenteren en hun verhaal te vertellen.

Tijdens mijn studentenjaren is het mij heel duidelijk geworden dat het kunnen presenteren erg belangrijk is maar, ook worden wij in het dagelijkse werkleven vaak geconfronteerd met het "presenteren", of het nou gaat om een sollicitatiegesprek of vertellen aan een groep mensen wat jouw idee is. Toch lopen een hoop mensen vast als het hierom gaat.
Ik zal tips geven en actief meewerken aan de verbeterpunten en gebreken, om er toch voor te zorgen dat zij een goed gevoel hebben, dat zij op de juiste pad lopen en hun verhaal kunnen doen met volle zelfvertrouwen. Ik help bij een goede voorbereiding en biedt ook de mogelijkheid om de kwaliteit van de presentatie te beoordelen vooraf. Alles is bespreekbaar en kan aangepast worden afhankelijk van wat de behoeftes zijn.

KimberleyKoaching ondersteunt bedrijven en particulieren vanuit een ander perspectief. Dit bespaart een hoop inzet en tijd van de werknemers die momenteel al werkzaam zijn in het bedrijf. De trainingen zijn flexibel inzetbaar. De duur van de trainingen is afhankelijk van wat het bedrijf nodig vind.